Stadslijst 2.0

Een groot hart voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

Ons Programma voor een Groot(s) Herentals..? Dat is er enkel VOOR U!

“De afstand tussen burger en politiek is te groot” hoor je overal. Daarom komt de Stadslijst als ENIGE “ECHTE” LOKALE PARTIJ in Groot(s) Herentals met met  een puur lokaal programma wat heel dicht bij de burger staat.

Wij zijn alle kleuren. Wij zijn er voor iedereen ongeacht (politieke) kleur, aard en stand. Wij houden ons enkel bezig met de problemen van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven en het algemeen  belang van alle inwoners van onze mooie stad.

Ons programma staat in de startblokken en hierboven hebben we  alvast een een tipje van de sluier opgelicht. Volg ons,! Regelmatig zal je op deze site meer details zien verschijnen.

We willen als Stadslijst vooral luisteren naar UW MENING. We nodigen daarom alle inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven uit om mee te denken en te participeren in onze beweging. Zodat we samen Herentals mooier en beter kunnen maken!

Lig je ergens van wakker? Heb je een bezorgdheid? Wil je iets veranderen in onze Stad? Laat uw feedback, reacties of commentaar achter op onze homepagina.

Wij zorgen ervoor dat die een plek krijgen in ons programma.