Stadslijst 2.0

Een groot hart voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

Hans Vets naar de Stadslijst in Herentals. “De Hansen” zijn er klaar voor!

Hans Vets (1963) wil zich engageren voor zijn geboortestad en sluit zich aan bij de Stadslijst, een beweging die in 2018 het licht zag en vanuit het niets een zetel behaalde bij de lokale verkiezingen.

 “Als betrokken inwoner van Herentals wil ik iets terugdoen om te helpen mijn Stad beter te maken. En omdat ik niet geloof dat de partijpolitiek van de traditionele partijen en hun ideologieën toegevoegde waarde hebben voor het bestuur van een stad ging ik op zoek naar iets anders. Dat vond ik bij de burgerbeweging van de Stadslijst.”, zegt Hans Vets

 Hans Horemans, voorzitter van de Stadslijst bevestigt: “Met de Stadslijst willen we het beleid over een andere boeg gooien. Met meer participatie van de burgers. Wij zetten ons meer dan 100% en belangeloos in voor alle inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. En we betrekken ze in het beleid! Na onze vliegende start in 2018 willen we nu een versnelling hoger schakelen. En ik heb alvast een tweede Hans gevonden die ons daarmee zal helpen.”

 

Vond je dit bericht leuk? Deel het met je netwerk!