Stadslijst 2.0

Een groot hart voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

De Stadslijst bekent kleur en schuift Hans VETS naar voor als hun kandidaat burgemeester.

PERSBERICHT: DE STADSLIJST VAN HERENTALS BEKENT KLEUR EN SCHUIFT HANS VETS NAAR VOOR ALS HUN KANDIDAAT BURGEMEESTER VOOR EEN VERANDEREND BESTUUR.

Beste Stadsgenoten,

Het verkiezingsjaar 2024 is gestart. Tijd voor goede voornemens en nieuwe plannen!

Het is met groot genoegen dat wij vandaag de kandidatuur van Hans Vets aankondigen als onze lijsttrekker en vertegenwoordiger voor het burgemeesterschap bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober 2024. Hans belichaamt de vernieuwende geest die de Stadslijst wil brengen in het lokale bestuur en in de politiek. 

In een tijd waarin verandering en frisse ideeën noodzakelijk zijn, staat de Stadslijst op voor een fundamentele omwenteling in ons stadsbestuur.

Hans (1963) werd geboren in Herentals uit een arbeidersgezin, is ingenieur van opleiding, een ervaren ICT-ondernemer en bestuurder van ondernemingen. Hij is niet alleen een bekend gezicht in onze gemeenschap, o.a. als de man achter de overkapping van de ijspiste tijdens zijn voorzitterschap van HYC, maar ook een visionair die gelooft in een dynamische aanpak om de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden. Zijn kandidatuur markeert een keerpunt en symboliseert de roep van vele inwoners om een betrokken en vooruitstrevend leiderschap in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

De Stadslijst vertegenwoordigt niet alleen een individu, maar een beweging naar transparantie, inclusiviteit en daadwerkelijke verandering. Hans brengt niet alleen ervaring en toewijding met zich mee, maar ook de belofte van een nieuw tijdperk in onze lokale politiek.

Samen met Hans willen wij een frisse wind laten waaien door de gangen van het stadhuis en de politieke arena. We willen een bestuur dat luistert naar haar inwoners, dat open staat voor nieuwe ideeën en dat gericht is op een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Op 13 oktober 2024 hebben we de kans om te kiezen voor een verandering die nodig is, een verandering die de kracht van onze gemeenschap weerspiegelt. Laten we gezamenlijk de weg inslaan naar een vernieuwd bestuur en een politiek die echt dicht bij de mensen staat. Stem op Hans en stem voor verandering!

Ik wens alle inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven een super 2024 vanwege “De Hansen”!

Hans HOREMANS

Voorzitter Stadslijst Herentals

info@stadslijst2200.be

Vond je dit bericht leuk? Deel het met je netwerk!